OVER MIJ 

'persoonlijk en tot in detail'

Thuis. Daar begint mijn verhaal. 

Mijn naam is Milou; een nuchtere, spontane, enthousiaste, hippe mama van 2 kleine donderstenen, Julia en Jan, verslaafd aan carpaccio en slecht in stilzitten. Ik verruilde het mooie Twente in 2010, voor mijn grote liefde, de paarden. En die paardenliefde ruilde ik in dat zelfde dorpje in voor mijn échte liefde, Evert! Blij word ik van onze heerlijke plek in Loosdrecht, van de leukste mensen om ons heen en de kleine dingen in het leven. Genieten doe ik het liefst in de zon, op de bank of ergens op een fijne plek waar mijn liefdes zijn. Mijn kledingkast is eigenlijk te klein, mijn oprechte glimlach vaak te groot en mijn zin om te knallen is enorm. 

Ik verdiep me maar wat graag in verhalen die ons mens maken. Ik schrijf vanuit mijn hart en dans het liefst door het leven. Gek ben ik op het vieren van de bijzondere momenten van het leven, met woorden en heel veel zoete versnaperingen. Want luisteren, lachen en er voor elkaar zijn behoren tot mijn kernwaarden. Dan ben ik op mijn best. Maar geloof me als ik zeg dat je me wakker mag maken voor een heerlijk feestje met oerhollandse muziek. In het vak van ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar komt voor mij alles bij elkaar; mijn passie voor teksten, details, sfeer en het vertellen van verhalen. Vol trots zal ik jullie liefde letters geven en een moment creëren dat niemand meer zal vergeten.


CEREMONIESPREKER

&

CEREMONIEMEESTER


En om een dag te creëren, die niemand meer zal vergeten, neem ik als duizendpoot het liefst alle zorg uit handen. Jullie willen toch ook optimaal kunnen genieten met de liefste mensen om jullie heen? Als ceremoniemeester help ik graag bij het coördineren en realiseren van jullie wensen en dromen op de dag dat jullie liefde gevierd mag worden!   

MIJN LIEFDES

LOU IN HET KORT: 

'' Ze is een bezige bij en houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht'' 

 

'' Als ik Milou zou moeten omschrijven heb ik eigenlijk niet zoveel woorden nodig''

Love isn't always pretty and romantic, love is going through life with your best friend.