LIEVE WOORDEN 

'kostbaar en van onschatbare waarde'

Dankbaar ben ik voor mijn lieve bruidsparen die de tijd hebben genomen om een review te schrijven! Ik kan me niet voorstellen dat iemand niet "de klik" heeft met Milou, ze is zo enthousiast, toegankelijk en lief. En de speech op onze dag was dan ook geweldig, zoals mensen eerder schrijven, met een lach en een traan, naar mijn mening de perfecte combi voor een mooie speech op een bruiloft. Onze dag was mede door Milou prachtig en onvergetelijk. Kortom ik zou Liefde & Lou zeker aanbevelen aan andere toekomstige bruidsparen.Liefs Esmeé & Roy 

Lieve Milou,
Wat hebben wij een prachtige en onvergetelijke dag gehad! De ceremonie was persoonlijk, uniek, vol passie, luchtig en had veel humor. Van onze gasten hebben wij zo veel complimenten ontvangen! Je hebt een hele open, fijne en toegankelijke persoonlijkheid en we konden je altijd bellen. Het klikte meteen. Je kiest je woorden zorgvuldig, voelt precies aan hoe alles in elkaar steekt en weet dat mooi te verwoorden. We hebben gelachen, er kwamen ook tranen. Je maakte onze dag nog mooier dan hij al was. Een ceremonie om nooit te vergeten!

Veel liefs,
Guus en Kirsten

Lieve Milou,

wij hebben echt een onvergetelijk mooie dag gehad en dat is mede door jou! Door jouw enthousiasme, toegankelijkheid en persoonlijke touch heb jij ons verhaal zo mooi persoonlijk gebracht! Precies met de juiste lading voor een lach en een traan. Wij hebben deze dag nog zoveel positieve reacties ontvangen vanuit onze gasten over de ceremonie. Het had niet mooier gekund.

Vanaf het eerste contact heeft het goed gevoeld en wij zijn jou erg dankbaar voor deze mooie herinnering die jij ons hebt gegeven!

Liefs,
Bernd en Inge

Milou is een hele leuke en enthousiaste jonge vrouw. Ze is een paar keer hier thuis geweest en het klikte meteen. Ook met Jack onze zoon klikte het heel leuk.
Op onze trouwdag was Milou echt een meerwaarde voor onze ceremonie met haar mooie verhaal over ons! Met een lach en een traan! Jack heeft samen met Milou ook nog iets tegen ons gezegd, fantastisch!!

Milou is echt een meerwaarde om als Babs op jullie mooie dag te laten spreken!Kelwin & Renee

Wat vriendinnnen over mij zeggen! Milou is een lief, heel sociaal, betrokken en behulpzaam persoon. Ze begeeft zich makkelijk in een sociale setting en staat altijd voor de medemens klaar.

Ze is een bezige bij en houdt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht, wat haar gemakkelijk lijkt af te gaan. Ze is ambitieus, perfectionistisch en kritisch, vooral naar zichzelf/haar eigen situatie. Daar mag ze wat liever voor zichzelf in zijn. Ze is daadkrachtig, doelgericht en komt zelfverzekerd over. Ze gaat niet zo snel een moeilijkheid uit de weg. Ze is een eerlijk, betrouwbaar en enthousiaste persoonlijkheid, die zeker niet onopgemerkt een ruimte binnenkomt.


Liefs Marina 

Als ik Milou zou moeten omschrijven heb ik eigenlijk niet zoveel woorden nodig.

 Milou is recht voor z’n raap en neemt geen blad voor de mond. Ze is grappig, heeft humor en ze is ontzettend lief, ze wil alles voor je doen, je kan alles van haar krijgen, ze denkt altijd overal aan, ze leeft heel erg met je mee. Haar enthousiasme en positieve vibe zijn bijna altijd wel aanwezig.

 Ik ben dan ook heel trots op waar ze nu staat en hoe ze dingen aan pakt in het leven en hoe ambitieus ze is. Al met al een hele lieve meid en een onwijs goede vriendin voor het leven.


XXX Esmeé

Love isn't always pretty and romantic, love is going through life with your best friend.