WERKWIJZE

'perfectie en met gevoel'

Schrijven ceremoniespeech

CEREMONIESPREKER

&

ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR


Een ceremonie is tegenwoordig alles behalve onpersoonlijk en standaard. Het kan op de manier zoals jullie dat voor ogen zien! 


Op het gewenste moment, de gewenste plek en het gewenste tijdstip.

Met een ceremonie die bij jullie past en die we (eventueel) in samenspraak vorm gaan geven.


Wettelijk- of ceremonieel trouwen, in ieder geval op een plek waar de liefde jullie samen brengt.

Wat mij betreft beginnen we met een kennismakingsgesprek bij jullie aan de keukentafel. Daar hoor ik graag jullie wensen en dromen. Voelt dit wederzijds fijn en prettig en is 'de klik' er dan gaan we verder. 


Dan zijn er eindeloos veel vragen; voor jullie samen, voor jullie los van elkaar, voor getuigen en de liefste mensen om jullie heen. Ik sprokkel en verzamel en kom graag nogmaals een keer bij jullie thuis voor een uitgebreid persoonlijk gesprek n.a.v. al die vragen die ik jullie al heb gesteld. 


Een verhaal vol herkenning, uitgesproken woorden die vaak in hoofd en hart blijven hangen, en liefde! Jullie liefde! Want de toespraak gaat niet alleen óver de liefde, nee het is zo te voelen dat het bijna tastbaar is! Dat verbindt en dat, precies dat, is wat ik het liefst doe.

CEREMONIEMEESTER


Voor het regisseren en coördineren van de wensen en ideeën van jullie grote dag;

geef het draaiboek maar aan mij!

Als aanspreekpunt van gasten en leveranciers, assistentie bij styling en aankleding en voor het waken over de tijdsplanning, fungeer ik graag als jullie ceremoniemeester. Laten we samen gaan voor een onbezorgde en vooral ontspannen dag voor jullie én jullie gasten. INSTAGRAM

Op een plek waar jullie liefde samenkomt..

Trouwen

Vier de liefde & verbind het geluk

Trouwen kan tegenwoordig op zoveel verschillende en mooie manieren. Jullie kunnen er je eigen invulling aangeven, en dat geldt ook voor de ceremonie. Met jullie wensen en dromen kunnen we er samen een onvergetelijk moment van maken dat helemaal bij jullie past.

Herbeloven

Vier de liefde & beloof het opnieuw

Voor als jullie nog een keer stil willen staan bij de belangrijke woorden die jullie elkaar (nog niet) hebben beloofd. Spreek het uit tijdens een ceremonie die jullie liefde nogmaals benadrukt, en waarin we samen terug kijken op de wegen die jullie liefde heeft bewandeld. 

Jubilea

Vier de liefde & bewonder het bestaan

Als jullie huwelijksjubileum een extra ‘touch’ verdient. Het wordt pas echt bijzonder en verrassend als daar jullie persoonlijke verhaal aan wordt verbonden. Met een ceremonie waarbij we terug kijken op het bereiken van deze ultieme mijlpaal.

Liefdesfeest

Vier de liefde & proost op het leven

Geen huwelijk, geen herbeloftes en geen jubileum maar wél een feest! Ook dan bestaat er de mogelijkheid om het bijzonder en speciaal te maken. Met een persoonlijke toespraak, waarin we stil staan bij het vieren van de liefde én het leven.

Love isn't always pretty and romantic, love is going through life with your best friend.